در قانون وضع شده به وسیله "سازمان امنیت ملّی آمریکا" به وضوح تصریح شده است که مامورین کنترل مرزها میتوانند بدون هیچ اخطار و دلیلی، به جستجو در وسایل الکترونیک مسافران از جمله لپتاپ، گوشیهمراه، تبلت، دوربین و غیره بپردازند و اطلاعاتی را که میخواهند برداشته و در صورت نیاز دستگاه فرد را ضبط کنند.
به گزارش ناجی به نقل از گرداب ، اگر بدانید که با نزدیکشدن به یک منطقه احتمال دارد تمامی وسایل شما بدون اجازه خودتان بازرسی میشود، چه حسی پیدا میکنید؟ آیا دوست دارید بدون دلیل مورد بازرسی قرار بگیرید، وقتی که هیچ اتّهامی علیه شما ثابت نشده است! حال اگر بدون اینکه از این بازرسی خبری داشته باشید و بعد از وارد شدن به آن منطقه پی به موضوع ببرید چه حسی خواهید داشت؟
این همان حسی است که به مردمی که به مناطق مرزی آمریکا نزدیک میشوند و یا از شهرهای دیگر آمریکا به این مناطق سفر میکنند، دست میدهد. بر اساس قانون وضع شده از جانب "سازمان امنیت ملّی آمریکا" افرادی که به شهرهایی که در فاصله 100 مایلی مرز آمریکا قرار دارد نزدیک شوند و بنابه هر دلیلی مورد بازرسی قرار گیرند و یا دستگیر شوند، حق هیچگونه شکایتی ندارند.
در این قانون به وضوح تصریح شده است که مامورین کنترل مرزها میتوانند بدون هیچ اخطار و دلیلی، به جستجو در وسایل الکترونیک مسافران از جمله لپتاپ، گوشیهمراه، تبلت، دوربین و غیره بپردازند و اطلاعاتی را که میخواهند برداشته و در صورت نیاز دستگاه فرد را ضبط کنند.
نزدیک به دو سوم از کل جمعیت آمریکا در شعاع جغرافیایی تعیین شده در این قانون قرار میگیرند. نکته جالب اینجاست که این قانون از سال 2008 میلادی وضع شده است و سازمان امنیت ملّی آمریکا، اخیرا مردم خود را از وجود این قانون مطّلع کرده است.
در توضیحات ارائه شده به وسیله این سازمان هیچ دلیلی برای وضع این قانون و یا دلایل بازجوییها و یا دستگیریها ارائه نشده است. از اکتبر 2008 میلادی تا ژوئن 2010 بیش از 6500 مسافر بدلیل همین قانون مورد بازجویی قرار گرفتهاند و یا دستگیر شدند و بر اساس نژاد، ملیت و یا مذهب مسافران این بازجوییها شدت و ضعف داشتهاست.